1
Domaći fudbal
OFK Beograd v Partizan Mozzart Super League Season 2024/2025

FOTO: STARSPORT

DA LI JE PARTIZAN OŠTEĆEN PROTIV OFK BEOGRADA: Sudijski ekspert uporedio penal Romantičara sa Zvezdinim protiv Napretka! (VIDEO)

Objavljeno: 16.09.24 u 09:16

Opravdana odluka arbitra…

Fudbaleri OFK Beograda savladali su Partizan u Zaječaru u okviru 8. kola Superlige Srbije – 3:2 (1:2)

Gledali smo izuzetno zanimljivih prvih 45 minuta utakmice, što potvrđuje i broj golova. Konkretniji i bolji su bili crno-beli, pa možemo reći da su zasluženo stekli prednost u prvom delu. Ipak, tu prednost nisu uspeli da sačuvaju, jer su u završnici drugog dela primili dva pogotka.

Imao je Partizan gol viška sve do 85. minuta kada je igrao rukom u šesnaestercu defanzivac Jurčević, a precizan sa bele tačke bio je iskusni Paločević.

Penal je bio očigledan, nisu se ni igrači puno bunili na terenu, a sada se oglasio i sudijski ekspert Raka Đurović. On je uporedio ovu situaciju sa onom na meču Crvene zvezde i Napretka, a tada je Đurović smatrao da je nepravedno dosuđen penal za crveno-bele.

– Naizgled slična situacija jučerašnjoj u Superligi, ali sa bitnom razlikom. Odbrambeni igrač Partizan loše procenjuje loptu i poprilično neoprezno i nonšalantno skače za njom, pa onda mora da snosi i odgovornost za poziciju svojih ruku. Iako je moguće da nema nameru, kažnjava se njegova bezobzirnost i neopreznost, zbog čega sam saglasan sa sudijskom odlukom da se dosudi jedanaesterac u korist OFK Beograd – napisao je Đurović.

10
17
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter