2
Domaći fudbal
OFK Beograd v Partizan Mozzart Super League Season 2024/2025

OFK Beograd v Partizan Mozzart Super League Season 2024/2025

BIVŠI IGRAČ PARTIZANA O „BEZIZLAZNOJ SITUACIJI“: „Stanojević treba da da ostavku, forsiranje stranaca je besmisleno!“

Objavljeno: 16.09.24 u 18:43

Imao je itekako šta da kaže nekadašnji fudbaler crno-belih!

Goran Bogdanović, bivši fudbaler Partizana, ponovo je izneo svoje duboko nezadovoljstvo zbog trenutnog stanja u klubu, u izjavi za Informer. On otvoreno priznaje da oseća duboku tugu zbog dugotrajnih problema koji muče Partizan.

Ovo je situacija koja deluje gotovo bezizlazno. Najviše me pogađa što bivši igrači, koji su nekada igrali za Partizan, ćute. Kada bi svi zajedno digli glas i rekli da više nećemo trpeti ovakvo stanje, možda bi se stvari pomerile. Trebalo bi početi iz početka. Ako se niko ne pobuni, ovo će se nastaviti. Plašim se da bi ova godina mogla postati najgora u istoriji kluba, a postoji mogućnost da sledeće godine uopšte ne igramo u Evropi – izjavio je Bogdanović.

On takođe kritikuje trenutni rukovodeći tim u klubu:

Zapanjen sam što dolazi 14 stranaca, a igrači iz DR Konga i Hondurasa se čine boljim od naše omladine. Ako je to slučaj, možda bismo trebali da zatvorimo školu fudbala. Pozivam legende kluba da se uključe i podrže nas u pokušaju da se nešto promeni.

Bogdanović je posebno naglasio potrebu za promenom na trenerskoj poziciji, smatrajući da Aleksandar Stanojević treba da se povuče:

Promenio bih trenera. Da sam na Stanojevićevom mestu, odmah bih podneo ostavku. Rezultati su loši, klub je ispao iz svih takmičenja. Ekipa ne pokazuje nikakvu prepoznatljivost, a forsiranje stranaca umesto domaćih igrača je besmisleno.

On je zabrinut zbog predstojećeg derbija i dodaje:

Ne znam šta nas očekuje u derbiju za sedam dana. Očekujem da ćemo uskoro imati sastanak bivših igrača Partizana kako bismo pokušali da pokrenemo promene u klubu – završio je Bogdanović

70
2
2 Komentara
  1. ma treba sve promeniti i decu iz skole partizana dovesti i ovi sve najuriti kakvi bre ovi crnci koji ce nam moze jedan dva ali kvalitetnimovi sve najuriti dasu dobri oni nebi igrali za partizan đnogo su boja deca nasa iz klub moze neki igrac da se dovede iz nasu ligu a ovi povtnici scekic koji ce nam on daje dobar ostao bi u tursku sve povratnike najuriti

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter