0
Evrokupovi
zvezda napredak 52369

FOTO: Starsport

ZVEZDINI RIVALI EKSTREMNO MOĆNI: Neverovatne pobede timova sa kojima crveno-beli igraju, jedan tim posebno brine!

Objavljeno: 15.09.24 u 11:10

Surova izdanja moćnih klubova.

Rivali Crvene zvezde u Ligi šampiona ove sezone su u subotu pokazali izuzetnu moć i kvalitet u mečevima svog prvenstva, te poslali ozbiljne hice upozorenja velikanu iz Beograda.

Santa Klara je do sada bila u vrhunskoj formi u samom vrhu tabele portugalske lige. Ipak to nije sprečilo Benfiku da je demolira sa ubedljivih 4:1, a utisak je da su mogli da postignu barem još toliko golova rivalu koji im je do skoro „krao“ logo.

PSV nije bio toliko ubedljiv rezultatski jer je slavio samo 2:0 protiv NEC-a, ali odnos snaga je bio takav da praktično je delovalo da tim iz Ajndhovena može do kaznenog prostora rivala kada god poželi, uz sanirane probleme u odbrani.

Milan je za pola sata postigao četiri gola Veneciji i tu povukao ručnu kočnicu, a utisak je da su igrali ostalih sat vremena istim tempom, istorijski brodolom bi mogao biti viđen na San Siru.

Štutgart je odličnim mečom slavio na jednom od najtežih gostovanja Bundeslige, kod Borusije Mehengladbah u prilično ujednačenom meču Švabe su se bolje snašle i slavile rezultatom 1:3.

Monako je takođe u laganom ritmu deklasirao Oser na gostovanju rezultatom 0:3, pritom je činjenica da Kneževi nisu hteli da se mnogo prazne pred meč evropske elite naredne nedelje.

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter