5
Domaći fudbal
OFK Beograd v Partizan Mozzart Super League Season 2024/2025

FOTO: STARSPORT

STANOJEVIĆ ŠOKIRAN NAKON PORAZA: Kakav derbi, moramo prvo da vidimo šta ćemo dalje!

Objavljeno: 15.09.24 u 21:19

Agonija Partizana se nastavlja…

Fudbaleri OFK Beograda savladali su Partizan u Zaječaru u okviru 8. kola Superlige Srbije – 3:2 (1:2)

Gledali smo izuzetno zanimljivih prvih 45 minuta utakmice, što potvrđuje i broj golova. Konkretniji i bolji su bili crno-beli, pa možemo reći da su zasluženo stekli prednost u prvom delu. Ipak, tu prednost nisu uspeli da sačuvaju, jer su u završnici drugog dela primili dva pogotka.

Nakon meča oglasio se trener crno-belih Aleksandar Stanojević:

– Šokantna utakmica za nas. Imali smo na 2:1 stopostotnu šansu za 3:1, a onda smo pali psihološki – počeo je Stanojević.

Sledi večiti derbi za crno-bele, pa je to i pitao novinar Arena Sporta, ali trener crno-belih nije bio raspoložen da priča na tu temu.

– Pa dobro, kakav derbi sad, šta sad da kažem. Ovo je za nas šokantan poraz, moramo da vidimo šta ćemo i kako ćemo dalje – rekao je Stanojević.

 

7
7
5 Komentara
  1. Stanoje sokiran e svasta pa ti pravis ekipu i non stop forsiras ono .ovno Goha pod hitno iz kluba njega mars, Djordje nase dete ali neide pa neide Nikolic isto ima ih lenjih i neznalica parazita koliko hoces. Ovo je kraj nasega voljenoga kluba uskoro fajront jer su svi digli ruke od kluba i legende i nelegende igraci bivsi koji nemogu da dodju do izrazaja za ozdravljenje. Jednoga dana Vazura, Vucelic i ostali iz ove sramne uprave morace pred lice pravde da sve priznaju sta su uradili i ko im je naredjivao da se tako veliki klub sroza i ugasi!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. samo neprijatelj partizana bi stavio goha da igra. samo krvnik partizana bi stavio kovaca da igra. pola baba iz moje ulice su brze od nikolica, scekica, filipovica, zahida ima ih jos. imam 65 godina ovo ne pomtim.ova ponizenja iz utakmice u utakmicu. ovoj agoniji kraja nema. za sve ovo su krivi navijaci partizana koji su ovo mogli spreciti jos pre 3 ili 4 godine.

    1
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter