3
Domaći fudbal
Radnicki 1923 v Crvena Zvezda Serbian Super Liga 2024 2025

FOTO: Starsport

PAVLE ILIĆ POKLONIO PENAL CRVENOJ ZVEZDI?! Nekadašnji sudija tvrdi da nije bilo reči o penalu!

Objavljeno: 15.09.24 u 13:32

Evo šta ima da kaže popularni Raka.

Crvena zvezda je sinoć od 20.00 časova na svom stadionu dočekala Napredak, a crveno-beli su odlučili da predstave sva nova pojačanja, a ishod je bio pobeda domaćih rezultatom 2:0.

Posle debija na Marakani, oduševeljenje nije mogao da sakrije Vanja Drkušić.

„Ostvarili smo veoma važnu pobedu koja nam daje vetar u leđa za četvrtak. Napredak je kvalitetna ekipa, ali mi smo pokazali dobru igru i tokom 90 minuta konstantno napadali. Moglo je da bude i ubedljivije, ali se rival zaista dobro branio. Sve u svemu, srećni smo zbog pobede, i uzbuđeni pred ono što nas očekuje u Ligi šampiona.“

„Meni je igranje na Marakani bio dečački san, i presrećan sam i ponosan što sam to ostvario. Teško je rečima sve to opisati, ali se osećam perfektno. Sada kreću pripreme za utakmicu sa Benfikom, za koju se nadam da će Marakana biti ispunjena i da ćemo navijačima pružiti pravi spektakl“, rekao je Drkušić.

15
8
3 Komentara
  1. Djordje Sredojević je plaćeni agent Partizanovog interesa..
    Ko li ga samo plaća da piše ove bljuvotine?

    0
    2
    Odgovori
  2. Ova grobarčina svake nedelje pljuje po zvezdi, pitanje, koliko ga plaća partizan. Našla se poštenjačina da pljuje na sve zvezdino.

    2
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter