9
Domaći fudbal
zvezda napredak 52334

FOTO: Starsport

PAVLE ILIĆ POKLONIO PENAL CRVENOJ ZVEZDI?! Nekadašnji sudija tvrdi da nije bilo reči o penalu!

Objavljeno: 15.09.24 u 11:41

Evo šta ima da kaže popularni Raka.

Crvena zvezda je sinoć od 20.00 časova na svom stadionu dočekala Napredak, a crveno-beli su odlučili da predstave sva nova pojačanja, a ishod je bio pobeda domaćih rezultatom 2:0.

Ipak, prvi gol koji je postignut sa bele tačke, navodno nije regularan tvrdi Rade Đurović, nekadašnji sudija.

Zašto ovo nije penal za Crvenu zvezdu? Zato što igrač ispravno uklizava i blokira nogom centaršut nakon čega ga u rikošetu lopta pogađa u ruku. Kada igrač ide ispred lopte da blokira šut ili centaršut, pristalica sam toga da mora da bude pažljiv i da ga je lopta pogodila direktno u ruku, mogli bismo da razgovoramo i o drugačijim posledicama, ali ovako smatram da nema elemenata za kazneni udarac“, napisao je Đurović i nastavio:

„Iako ne bi trebalo uopšte da ima veze, tike što je igrao rukom, odbrambeni igrač nije ostvario posebnu korist ili sprečio opasan napad jer je loptu već blokirao nogom i time još više čudi reakcija glavnog sudije. U stvari, čudila je dok nisam video ko je delio pravdu. Pritisak je sigurno veliki, i mnogim sudijama nije lako, ali je ovo posledica negativne selekcije i nije baš čudno što se određena imena ponavljaju. Ovim šteti Pavle i ugledu C. Zvezde“.

27
11
9 Komentara
  1. Bivši sudija treba da zna, da su se pravila promenila od kad je on sudio. Neke te bivši u penziji. Lep pozdrav!

    4
    2
    Odgovori
  2. Pomozite bre Zvezdi da osvoji titulu, jer toliko je smotana, da im Terza krimos dovede i Mesija i Ronalda, oni bi trebali opet pomoć sudija da pobede, toliko su smotani.

    3
    2
    Odgovori
    • Da pomognu timu koji ima 7 uzastopnih titula da osvoji titulu!? Pomoc je potrebna Partizanu koji nije smotan ali ne znam sta im sad bi pa ih i propali Napredak uci kako se igra fudbal…

      0
      0
      Odgovori
  3. Pa zar jos uvek se neko cudi zbog toga….pa ti je redovna pojava poslednjih 30 godina sto se tice zvezdane ,a narocito od.kada je Oskar na vlasti

    3
    2
    Odgovori
  4. Autor je isti onaj koji obmanjuje javnost da je Gelor Kanga pobrisao sve objave o Zvezdi sa svog Instagram profila jer je napušta.
    Djordje Sredojević je bruka sportskog novinarstva!

    3
    2
    Odgovori
  5. ma sigurno je napredak zaslužio po treneru nerešeno sa onakvom igrom što su parkirali tri autobusa ispred šesnaesterca, je sramotno koja demagogija od fudbala nisu jedini većina njih tako na Marakani i hoće svi u Evropu zahvaljujući zvezdi su mogli bar da osete Evropu i šta su svi uradili kad je trebalo pokazali su svi svoj kvalitet gde su naravno osim zvezde tek će da bude ona prava zvezda kako vreme bude odmicalo da se uklope svi ti mnogi koji su došli!!!!

    2
    5
    Odgovori
  6. Ponovo favorizovanje Zvezde, kao u filmu Neretva, Bosko pozva tifusare preko vode do slobode i ode , ovde se radi o preko penala vec drugi put i u proslom kolu do pobede kako sam bivsi sudija rece ovo steti Zvezdi ali korisno vetar u ledja. Sudije dobiju direktivu ako neide izmisljaj penale moraju pobediti. Sada u ligi sampiona zato ce biti otresanja usima nebih voleo radi koeficijenta ali Evropa negleda Balkan i vole da nista neplacaju neresene eventualno pobede!!!

    4
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter