1
Domaći fudbal
pape furrer

FOTO: FK Partizan

EVO POD KOJIM USLOVIMA JE FRANCUSKI NAPADAČ DOŠAO U PARTIZAN: Jedna stvar se neće dopasti Grobarima!

Objavljeno: 15.09.24 u 10:46

Oglasio se francuski klub.

Krilni napadač Olimpika iz Liona, Pape Furer (18), novo je pojačanje Partizana.

Kao mlad igrač, najviše je igrao za B ekipu Liona, u osnovi je krilni napadač, a može da pokriva i poziciju u centralnom, ofanzivnom delu napada.

Pape je zadužio dres sa brojem 27, a o dolasku u crno-beli tabor i sebi kaže:

– Kao igrač unosim mnogo energije u igri i na terenu.Moj stil je takav da sam predan jakom radu, brz sam i za saigrače umem da kreiram šanse na terenu. Volim da učestvujem i u napadu i u odbrani, dajući najbolje za svoj tim. Želim da poručim saigračima da ću biti apsolutno predan klubu i da ću se boriti za svaki uspeh Partizana.

Potom je i doskrošanji klub francuskog ofanzivca objavio na društvenim mrežama uslove transfera.

„Olimpik Lion obaveštava javnost o odlasku veziste Papea Furera u srpski klub Partizan iz Beograda. Klub je zadržao 25 odsto od sledeće prodaje igrača koji je 2005, godište„, stoji su saopštenju Liona na društvenim mrežama.

10
4
1 Komentara
  1. Sve je u redu sto je rekao Furer samo postoji problem to sve mora da pokaze na terenu. I drugi su sebe kovali u zvezde pa dupe glava poput Severine pevacice , Dijabatea i svih drugih koji su se samo malo na pocetku potrudili i posle im sve jedno plata ide iz ugovora i premije stanarine itd…

    0
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter