0
Dejvis kup
serbia greece davis cup 52255

FOTO: STARSPORT

MIOMIR KECMANOVIĆ NAKON POBEDE NAD GRČKOM: “ Da nastavimo gde smo stali“

Objavljeno: 15.09.24 u 17:56

„Bila je jako velika tenzija u drugom setu“

Miomir Kecmanović dao je izjavu medijima nakon pobede Srbije nad Grčkom u Dejvis kupu.

Reprezentacija Srbije u tenisu trijumfovala je nad Grcima u hali „Aleksandar Nikolić“ rezultatom 3:1, čime su pokazali svoju superiornost.

Posle meča, Kecmanović je podelio svoje utiske.

Bila je jako velika tenzija u drugom setu za mene koji sam gledao, svaka čast na borbi momcima, na dobroj igri na kraju. Drago mi je da smo opet u Svetskoj grupi, da nastavimo gde smo stali – rekao je Kecmanović.

Govoreći o svojoj formi, Kecmanović je dodao:

Igraću Peking i Šangaj i par turnira u Evropi i to je to od mene za ovu sezonu. Mislim da sam okej, sad opet ide beton, nadam se da ću uspeti jako da završim ovu godinu.

O mladim talentima poput Hamada Međedovića i Maksimovića, Kecmanović je izjavio:

Hamad je jako dobar, ima velika oružja, udara jako, snažan je, samo da se to poklopi… Ne može da ne bude dobar i uspešan. Ima toliko dobru igru da teško da ne može da napravi nešto. Samo da bude vredan, samo je pitanje vremena. Mali Maksa se stvarno trudio, dao sve od sebe, jako fin dečko, drago mi je da je bio sa nama i nadam se da će se ubrzo izboriti da bude stalni član.

O dubl timu Srbije, Kecmanović je dodao:

Uglavnom se trudim, igram dublove nekad na turnirima, pokušavam da koliko mogu doprinesem. Fali nam neko ko se time bavi i nadam se da će neko da se pojavi da nam barem malo olakša.

Takođe se osvrnuo na oproštaj Filipa Krajinovića:

Iskreno, danas malo lakše jer smo već imali naš oproštaj u Njujorku, posle smo imali večeru, tad je bilo baš emotivno i teško prihvatiti da neće biti više tu sa nama, pogotovo za mene jer sam uz njega odrastao i uvek je bio tu. Nadam se da je njemu prijalo da oseti ovo i da ga publika lepo isprati na kraju.

Na kraju, Kecmanović je kratko prokomentarisao povredu Dušana Lajovića:

Video sam ga, eno ga u svlačionici, ne znam da li je ozbiljno ili nije. On je okej, videćemo šta će biti – zaključio je Kecmanović.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter