1
Domaći fudbal
stanković nikola

FOTO: Pritnscreen

LUDNICA U NOVOM PAZARU: Na kraju podela bodova, meč obeležio evrogol Stankovića! (VIDEO)

Objavljeno: 15.09.24 u 19:19

Bomba Stankovića!

Utakmica između Novog Pazara i Čukaričkog u osmom kolu Superlige Srbije završena je rezultatom 2:2, u uzbudljivom meču na novom hibridnom terenu stadiona Novog Pazara.

Čukarički je poveo u prvom poluvremenu golom Vinisijusa Mela, ali je domaći tim brzo reagovao. Adem Ljajić, bivši reprezentativac Srbije, odigrao je ključnu ulogu asistirajući za gol Đuranovića, a zatim učestvovao u akciji koja je dovela do preokreta, kada je Mesarović postigao gol za 2:1.

Drugo poluvreme pripalo je gostima, koji su uspeli da izjednače fenomenalnim golom Nikole Stankovića u 68. minutu, koji se već sada smatra jednim od najlepših u sezoni. Čukarički je imao još jednu priliku za gol, ali je pogodak Rogana bio poništen.

Utakmica je produžena za šest minuta zbog prekida izazvanog zdravstvenim problemom jednog navijača na tribinama, kome je pružena hitna medicinska pomoć.

1
0
1 Komentara
  1. Cukaricki je ocigledno fizicki spremniji od Pazara jer dok su Pazarci imali snage, dominirali su igrom, narocito u prvom poluvremenu i u nadoknadi drugog poluvremena, mladi Opara top fudbaler., sudjenje odlicno !

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter