1
Domaći fudbal
OFK Beograd v Partizan Mozzart Super League Season 2024/2025

FOTO: STARSPORT

KATASTROFA PARTIZANA U ZAJEČARU: OFK Beograd u poslednjem minutu došao do pobede – iz dvojke u keca! (VIDEO)

Objavljeno: 15.09.24 u 20:59

Dobru fudbalsku predstavu gledali smo u Zaječaru!

Fudbaleri OFK Beograda savladali su Partizan u Zaječaru u okviru 8. kola Superlige Srbije – 3:2 (1:2)

Gledali smo izuzetno zanimljivih prvih 45 minuta utakmice, što potvrđuje i broj golova. Konkretniji i bolji su bili crno-beli, pa možemo reći da su zasluženo stekli prednost u prvom delu. Ipak, tu prednost nisu uspeli da sačuvaju, jer su u završnici drugog dela primili dva pogotka.

Pre svih se istakao Ibrahim Zubairu, koji je odigrao svoju najbolju utakmicu od dolaska u Humsku. Zabeležio je prvo asistenciju, a kasnije se i sam upisao u strelce.

Poveo je Partizan preko Filipovića u 15. minutu, koji je iskoristio centaršut Zubairua i glavom sjajno pogodio sa vođstvo crno-belih.

Nije se dugo čekalo na odgovor OFK Beograda, jer je Ovusu postigao efektan pogodak u 18. minutu za 1:1.

Crno-beli do ponovnog vođstva dolaze u 40. minutu, kada je Zubairu iskoristio vrhunsko dodavanje Natha.

Oprezniji je bio Partizan kako se meč bližio kraju, a čini se da je bio i previše oprezan. Previše su se povukli u završnici, dali loptu domaćinu, koji je uspeo u završnici meča da postigne pogodak.

Igrao je rukom u šesnaestercu Jurčević, a precizan sa bele tačke bio je iskusni Paločević. Sve se odigralo u 86. minutu.

Potpuni šok za Partizan usledio je na poslednjem napadu na meču, kada je Stojiljković pogodio za konačnih 3:2.

Standings provided by Sofascore
8
0
1 Komentara
  1. Ocekivano jer fudbal se igra do zadnjega zvizduka sudije. Covek od zadatka Scekic kojega zadatka i zasto ga uvodi stanojevic. E ovako ce biti do kraja polusezone a i posle pa dovodite vi i dalje kerkeze, furere i ostale .ovnare stanojevic nece da pomene derbi sokiran je porazom a zna sta ga ceka bice to najubedljivija zvezdina pobeda do sada bicemo suplji kao stara kanta od golova. Sada je zaista sve jasno uprava ne zeli dobro svome klubu zele da ga ugase ako tako i treba kada Partizan nas voljeni klub nema patriote! Ne tuguj bronzana strazo mislim na juznu tribinu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter