0
Fudbal
ebrima adams

FOTO: Printscreen/X

KAKO OBJASNITI OVAJ NEVEROVATAN PROMAŠAJ?! Prazan gol u nadoknadi vremena, pa teže je promašiti nego postići gol iz ovakve situacije! (VIDEO)

Objavljeno: 15.09.24 u 14:56

Bizarna situacija!

Fudbalski svet često nas iznenadi neočekivanim trenucima, a jedan od takvih dogodio se na utakmici petog kola Čempionšipa između Derbi Kauntija i Kardifa, kada je Ebrima Adams postao tema razgovora zbog promašaja koji će se dugo pamtiti.

U trenutku kada je na semaforu već prolazilo sedam minuta nadoknade, Kardif je izveo korner, ali su domaći uspešno odbranili svoj gol i lansirali brzi kontranapad. Adams je bio najbrži na terenu, pretrčao protivničku odbranu i stigao do lopte pre golmana.

Svi na stadionu su već videli loptu u mreži, ali u neočekivanom preokretu, Adams je promašio gotovo nemoguću šansu, ne uspevši da je ubaci u praznu mrežu. Umesto slavlja navijača Derbija , ostao je muk i neverica zbog promašaja koji bi mogao postati jedan od najupečatljivijih u sezoni.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter