0
Dejvis kup
KRAJINOVIC OPROSTAJ 05

FOTO: STARSPORT

FILIP KRAJINOVIĆ SE ZVANIČNO OPROSTIO OD TENISA: Osvrnuo se i na odnos sa Novakom i selektorom!

Objavljeno: 15.09.24 u 16:19

„Težak dan za mene, izuzetno sam emotivan“

Filip Krajinović je završio svoju profesionalnu tenisku karijeru pred domaćom publikom u Beogradu, povodom čega je organizovana svečana ceremonija.

Nakon što je reprezentacija Srbije u Dejvis kupu trijumfovala u dublu protiv Grčke, obeležen je Krajinovićev oproštaj od teniskih terena i ulazak u penzionerske vode.

KRAJINOVIC OPROSTAJ 17
FOTO: STARSPORT

Težak dan za mene, izuzetno sam emotivan. Ovo su moji najbolji prijatelji, uz njih sam odrastao i proveo najlepše trenutke. Selektore, hvala ti što si ovo priredio. Uvek mi je bila čast da igram za reprezentaciju. Jeste da sam mlad otišao u penziju, ali me čeka nešto lepo u budućnosti i radujem se tome. Isto tako, Nole, bila mi je čast i zadovoljstvo deliti svlačionicu sa najboljim svih vremena. Ne samo u tenisu, već svim sportovima – izjavio je Krajinović.

Filip se osvrnuo i na prijateljski odnos sa Viktorom Troickim, selektorom srpske reprezentacije.

Moram i za selektora nešto da kažem. Pre 15 godina kada sam došao u reprezentaciju, nisam ga gotivio. Bio sam mlad i razmažen. Danas mi je jedan od najboljih prijatelja. Bez ove ekipe ne bih bio tu gde jesam.

KRAJINOVIC OPROSTAJ 15
FOTO: STARSPORT

Krajinović se emotivno oprostio i od porodice i navijača.

Porodicu ne smem da gledam jer znam kakva je situacija. Nedostajećete mi puno – zaključio je Krajinović.

4
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter