0
Evropske lige
arsenal, gabrijel

FOTO: X/@premierleague

DERBI LONDONA PRIPAO TOBDŽIJAMA: Desetkovani Arsenal produžio agoniju Totenhema! (VIDEO)

Objavljeno: 15.09.24 u 18:11

Junak utakmice – Gabrijel!

Arsenal je savladao Totenhem rezultatom 1:0 u derbiju 4. kola engleske Premijer lige, u meču koji je bio napet i pun tenzija.

Utakmica je obilovala nervozom i žustrim duelima, a uprkos ofanzivnim pokušajima s obe strane, odbrane su dominirale većinu susreta.

Iako je Arsenal bio lišen nekoliko ključnih igrača, uključujući povređenog kapitena Martina Edegora, suspendovanog Deklana Rajsa, te novajlije Rikarda Karafjorija i Mikela Merina, tim je uspeo da dominira i potpuno neutrališe domaćina. Arsenalova ekipa je održala kontrolu nad utakmicom, ne dozvolivši protivniku da ozbiljno ugrozi gol.

Ključni trenutak dogodio se nakon sat vremena igre, kada je štoper Arsenala, Gabrijel, postigao jedini gol na utakmici.

On je u skoku nadvisio sve igrače na petercu, uključujući i defanzivca Totenhema, Kristijana Romera, i loptu zakucao u mrežu golmana Vikarija. Iako je delovalo da je Gabrijel u skoku malo odgurnuo Romera, sudije nisu videle prekršaj i gol je priznat.

Ovom pobedom Arsenal je upisao treći uzastopni trijumf protiv Totenhema i skočio na drugo mesto na tabeli sa 10 osvojenih bodova. S druge strane, Totenhem je vezao drugi poraz i sada se nalazi na 13. poziciji sa četiri boda.

Standings provided by Sofascore
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter