0
Evrokupovi
Crvena Zvezda v Bode/Glimt UEFA Champions League Play Off

FOTO: STARSPORT

SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Zvezda pušta karte u prodaju za meč sa Benfikom!

Objavljeno: 14.09.24 u 15:24

Meč se igra u četvrtak!

Crvena zvezda objavila je danas da su pojedinačne ulaznice za predstojeći duel protiv Benfike u okviru prvog kola Lige šampiona dostupne za kupovinu. Ova utakmica, koja predstavlja početak crveno-belih u ovogodišnjoj eliti, održaće se u četvrtak, 19. septembra, s početkom u 18:45 časova.

Ulaznice za premijerni meč Lige šampiona, u kojem će Zvezda odmeriti snage sa Benfikom, od danas su u slobodnoj prodaji, kako putem interneta, tako i na blagajnama stadiona Rajko Mitić – navodi se u zvaničnom saopštenju kluba.

Cene karata su sledeće:

– Sever i jug: 3.500 dinara

– Istok: 6.000 dinara

– Zapad: 7.000 dinara

– Tribina Siniša Mihajlović: 16.000 dinara

Kako se ističe u objavi, broj navijača koji su iskoristili mogućnost prioritetne kupovine ulaznica, zahvaljujući aktivnoj članarini, bio je izuzetno veliki. Uz to, premijum sezonske ulaznice i paketi za Ligu šampiona polako se rasprodaju, zbog čega je preostali broj pojedinačnih ulaznica za susret sa Benfikom ograničen.

Za sve one koji žele da nabave ulaznice putem interneta, detaljna uputstva su dostupna na zvaničnom sajtu kluba. Takođe, do 20 časova, neposredno pre početka utakmice protiv Napretka, ulaznice će biti dostupne i na prodajnim mestima na stadionu, u zoni zapadne tribine, u blizini Servisa za članstvo.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter