1
Domaći fudbal
Partizan—Trening & Press

FOTO: STARSPORT

STANOJEVIĆ POTVRDIO DOLAZAK ILIEVA: “ Očekujem ga ubrzo uz ekipu“

Objavljeno: 14.09.24 u 14:29

„Znamo se iz igračkih dana“ 

Prethodne nedelje se saznalo da se privodi kraju dogovor o povratku Ivice Ilieva na poziciju sportskog direktora Partizana. Prema poslednjim informacijama, završavaju se poslednji detalji, a ovu vest je potvrdio i trener Aleksandar Stanojević tokom konferencije za medije uoči utakmice sa OFK Beogradom.

Stanojević je istakao da je predlog o imenovanju Ilieva prošao na sastancima unutar kluba i da uskoro očekuje njegov povratak na rukovodeću poziciju u sportskom sektoru.

Koliko sam čuo, Ivica Iliev je, da tako kažem, izglasan na mesto sportskog direktora, ali da ne prejudiciram događaje, postoje klub i klupski organi koji se time bave. Očekujem ga ubrzo uz ekipu, na čelu sportskog sektora i nemam mnogo da dodam. Znamo se iz igračkih dana, potom sam mu bio trener, pa on meni direktor i ta saradnja je uvek bila sjajna. Verujem da će tako biti i ovoga puta – rekao je Aleksandar Stanojević.

Prema informacijama iz izvora bliskih Partizanu, Iliev će preuzeti svoju novu/staru ulogu od ponedeljka.

0
3
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter