1
Domaći fudbal
Crvena Zvezda Novi Pazar, superliga Srbije

FOTO: STARSPORT

SAGA SE ZAVRAŠAVA? Zvezda rešila status Pume Rodrigeza?!

Objavljeno: 14.09.24 u 14:16

Čini se da je Zvezda pronašla rešenje za status Panamca!

Panamski fudbaler, koji je stigao u Crvenu zvezdu pre nešto više od dva meseca iz portugalskog Famalikaa za iznos od 2.000.000 evra, uskoro će napustiti klub. Prema informacijama Mozzart Sporta, igrač će ostatak sezone provesti na pozajmici u meksičkoj Pačuki. S obzirom na to da je prelazni rok u Meksiku pri kraju, očekuje se da će svi administrativni poslovi biti završeni tokom dana, dok će crveno-beli od ovog dogovora zaraditi 400.000 evra.

Selektor reprezentacije Paname, Tomas Kristijansen, nagovestio je tokom jučerašnjeg dana ovu promenu, otkrivši da Pačuka intenzivno radi na realizaciji transfera, iako su prvobitne opcije za prelazak u Meksiko izgledale kao da su propale.

Fudbaler poznat kao Puma nije uspeo da se nametne na početku sezone na poziciji desnog krila, pa je Crvena zvezda bila prinuđena da reaguje dovođenjem Silasa iz Štutgarta, što je dovelo do toga da Panamca bace u drugi plan.

Rodrigez je u dresu Zvezde odigrao pet utakmica u Superligi, postigavši jedan gol i upisavši dve asistencije. Takođe je učestvovao u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona, odigravši manje od pola sata u revanšu protiv Bode Glimta.

Iako je Crvena zvezda imala nameru da proda igrača meksičkom klubu, na kraju je dogovorena pozajmica. Još uvek nije poznato da li postoji mogućnost trajnog otkupa igrača i po kojoj ceni.

Puma je prvobitno doveden kao potencijalna zamena za Osmana Bukarija, ali se nije pokazao kao dovoljno efikasan na terenu. Iako je veći deo svoje karijere proveo u Evropi, nastupajući za klubove kao što su Gent, Istra, Alaves B, Deportivo Lugo i Sporting iz Hihona, nije uspeo da ostavi trag kakav je ostavio njegov prethodnik.

14
2
1 Komentara
  1. Црноцрвена звезда и црноцрни партизан. ко још иде на те утакм7це није ми јасно.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter