0
Košarka

Kosarka Basketball-NBA Without Borders Basketball Camp Predrag Stojakovic Beograd, 15.08.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

PEĐA STOJAKOVIĆ OTKRIO ZA ČIME ŽALI I DAN DANAS: Stalno razmišljam o tom finalu i jednom šutu!

Objavljeno: 14.09.24 u 13:39

„Mislim da se i mnogi moji saigrači sećaju šanse koju smo imali kao ekipa“

Proslavljeni srpski košarkaš Predrag Peđa Stojaković u intervjuu za sajt „Meridian“ otkrio je da su mu dve stvari posebno ostale u sećanju kao najveći „žuljevi“ iz njegove blistave karijere.

Iako je izrazio ponos na sve što je postigao, Stojaković je istakao da postoje trenuci koji ga i dalje proganjaju.

Reći ću vam za čim žalim. Razmišljam o finalu sa PAOK-om, protiv Panatinaikosa, koje smo izgubili u petoj utakmici! Razmišljam o mom šutu 2002. u sedmoj utakmici finala Zapada protiv Lejkersa. To su momenti koji su na mene ostavili snažan utisak. Mislim da se i mnogi moji saigrači sećaju šanse koju smo imali kao ekipa, u tih šest godina koje smo zajedno proveli u Kingsima. O hemiji u timu koja je postojala na terenu i van njega. Naravno i na sve ljude – rekao je Stojaković i dodao:

– Kad se osvrneš na karijeru, proletela je brzo kao neki film. Ali, kada se sve uspori i osvrneš se, onda shvatiš da su na tom putu postojali kvalitetni ljudi koji se našli u bitnim situacijama i pomogli mi. Bila je to uzajamna saradnja, gurali smo se međusobno da budemo bolji, učili jedni od drugih.

Na pitanje koja je najbolja ekipa sa kojom je igrao, Stojaković je rekao:

– Iz mog ugla i kako sam se tada osećao kao igrač, Sakramento od 2002. do 2004. godine. Zatim reprezentacija iz 2001. i 2002. Te 2001. bili smo dominantni.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter