1
Domaći fudbal
marko kerkez

FOTO; FK Partizan

PARTIZAN PREDSTAVIO NOVO POJAČANJE: „San mi je da osvojim titulu u crno-belom dresu!“

Objavljeno: 14.09.24 u 11:53

Zadužio je dres sa brojem 88!

Mladi Marko Kerkez (24) još jedno je pojačanje FK Partizan na poziciji levog beka.

Kerkez je zadužio dres sa brojem 88 i priključio se ekipi Aleksandra Stanojevića. O dolasku u Partizan kaže:

Potpisati za Partizan je za mene korak do ostvarenja sna. Kad kažem korak, to znači da ću sada, kada sam tu, ostvariti san ako osvojim titulu u crno-belom dresu – naglašava Kerkez.

kerkez marko
FOTO; FK Partizan

Marko kaže da će se najbolje predstaviti na terenu, gde će dati maksimum, a predstojeći derbi je ostvarenje dečačkih snova:

– Večiti derbi se vezuje za moje dečačke snove! Mislim da svaki klinac u regionu mašta da zaigra u večitom derbiju, a u mom slučaju, sada kada sam u Partizanu, prevashodna želja je da pobedimo! Derbi mi, kao igraču, mnogo znači! Do sad sam ga gledao preko TV ekrana, a sada sam dobio priliku da učestvujem i budem uz tim, u najvećoj svetkovini fudbala, bez obzira na to da li ću biti terenu ili uz ekipu – važno je da sam uz Partizan!

9
8
1 Komentara
  1. Halo decko Kerkez lepo je igrati za nas veliki bivsi klub, jer vec 7 godina mi to nismo na zalost. Do sada nisam ni znao da postois, posle prve utakmice uvidit ces da i ti nisi taj kalibar koji treba znaci predstoji ti da se slepas i primas platu. Ova tvoja bomba zelja da osvojis sa klubom prvenstvo i da igras derbi je daleko od realnoga jer nema ko go da da a bez golova se nista neigra a ni osvaja. Duboko sam verovao da ce naci centar fora posle afere Romanic ali nista lopovi sav novac trpaju u dzepove i kupuju sitnu boraniju da navijacima zamazu oci. To vise ne prolazi mora doci do detonacije uprave da odu milom ili silom da se klub neugasi bukvalno bas tako!!!

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter