1
Domaći fudbal
Mladost v Cukaricki Mozzart Super League Season 2023/2024

Mladost v Cukaricki Mozzart Super League Season 2023/2024

MLADOST I LALAT – DOBITNA KOMBINACIJA: Lučani imaju 4/4 od kako je trener Nenad Lalatović, sada je pao i kragujevački Radnički!

Objavljeno: 14.09.24 u 22:18

Nastavljaju Lučanci sjajan niz i penju se na drugo mesto na tabeli!

Fudbaleri Mladosti iz Lučana savladali su Radnički 1923 iz Kragujevca rezultatom 2:1, preokrenuvši meč u drugom poluvremenu.

Gosti su rano poveli u 11. minutu kada je Evandro preciznim udarcem sa distance zatresao mrežu, ali su domaćini ubrzo preuzeli kontrolu igre. Ključni trenutak dogodio se u drugom poluvremenu, kada su dosuđena dva jedanaesterca zbog igranja rukom igrača Radničkog.

Oba puta je Pejović bio siguran izvođač, prvo u 47. minutu, a zatim ponovo u 54. minutu, čime je Mladost preokrenula rezultat u svoju korist.

Iako su Kragujevčani imali prilike da se vrate, uključujući šanse Jankovića i slobodan udarac Ristića, nisu uspeli da probiju odbranu domaćina. Nervozu u redovima Radničkog dodatno je pojačalo isključenje pomoćnog trenera Adnana Jahića zbog protesta, dok je glavnom treneru Feđi Dudiću preostalo da napravi nekoliko izmena kako bi pokušao da promeni tok meča.

Ipak, uprkos pojačanom pritisku do kraja utakmice, Mladost je sačuvala minimalnu prednost i upisala četvrtu uzastopnu pobedu od kako je došao Nenad Lalatović na mesto šefa stručnog štaba, zadržavši svoje mesto u vrhu tabele sa 16 bodova, dok je Radnički ostao na 12. poziciji sa sedam osvojenih bodova.

7
0
1 Komentara
  1. Jedino mi nije jasno šta je Voša čekala,držala onig gubitnika što je ispao od Maribora i prva četiri kola užasno odigrali.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter