0
Domaći fudbal
zvezda napredak 52363

FOTO: Starsport

MILOJEVIĆ NAKON POBEDE PROTIV NAPRETKA: „Prvenstvo je prioritet, a duel sa Benfikom, uživanje i spektakl za navijače!“

Objavljeno: 14.09.24 u 22:34

Sada kreću ključne pripreme pred meč sa jednim od dva portugalska predstavnika u Ligi šampiona!

Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, osvrnuo se na pobedu svog tima nad Napretkom (2:0) u razgovoru za TV Arena sport, ističući značaj utakmice pred duel sa Benfikom u Ligi šampiona.

Iako su se suočili sa izazovima tokom reprezentativne pauze, tim je ostvario važan trijumf, dok Milojević optimistično gleda na budućnost.

Zbog reprezentativne pauze novi igrači nisu bili puno sa nama, trenirali smo sa malo fudbalera, oni su tek u četvrtak počeli da pristižu. Došli su nam pravi igrači koji tek treba da se integrišu u naš sistem, ali to nam je posao i odradićemo to kako treba. Nama je prvenstvo prioritet, a duel sa Benfikom će biti uživanje i spektakl za navijače. Hvala im što su došli i proslavili 61. rođendan ‘Marakane’, a ja želim da izjavim saučešće porodici Bore Đorđevića, odrastao sam uz te pesme, ali to je život, ova pobeda je posvećenja njemu – izjavio je Milojević, sumirajući utiske o meču i pružajući podršku porodici preminulog muzičara.

Zvezda je ovom pobedom ostala u vrhu tabele, dok se priprema za ključni evropski izazov.

2
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter