0
Evrokupovi
FK Hajduk Split, Torcida, Poljud

FOTO: Twitter/@hajduk

DA LI JE OVO NAJAVA DOLASKA TORCIDE U BEOGRAD: Splićani prvi put još od rata dolaze na Marakanu?! (FOTO)

Objavljeno: 14.09.24 u 12:02

Ovo je dodatno pojačalo spekulacije o njihovom dolasku u Beograd.

Navijači Benfike su najavili da će njihova bratska grupa navijača, Torcida iz Splita, biti prisutna na predstojećem meču Lige šampiona između Crvene zvezde i Benfike u Beogradu. Ova informacija se širi među navijačima Benfike, a vest je postala popularna i na društvenim mrežama, gde mnogi navijači portugalskog kluba najavljuju ovaj scenario.

Nedavna zajednička podrška na meču između Dinama i Hajduka, gde su zajedno navijali Torcida i No Name Boys (navijači Benfike), dodatno je podstakla spekulacije.

Na tom meču, ove dve grupe su zajedno razvile šetalicu s imenima svojih grupa, što je samo pojačalo spekulacije o zajedničkom prisustvu u Beogradu.

Ukoliko do toga dođe, ovo bi moglo biti prvi put da Torcida dolazi u Beograd od ratnih dešavanja, a konačan odgovor na ovu spekulaciju će biti poznat u četvrtak, kada se igra utakmica Crvena zvezda – Benfika.

1
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter