0
Košarka
Branislav Jokić

FOTO: Starsport

BRANISLAV JOKIĆ PONOSAN: „Nikola je doneo olimpijsku medalju u Sombor“

Objavljeno: 14.09.24 u 14:43

„Digao je kosarku i u Somboru“

Branislav Jokić, otac Nikole Jokića, iznenadio je javnost najavom nove inicijative u Somboru, koja ima za cilj unapređenje lokalne zajednice. U razgovoru za TV Arena sport, Jokić je podelio planove o otvaranju sportskog centra koji će mladima iz Sombora omogućiti bavljenje raznim sportovima, ne samo košarkom.

Sombor je jedan od gradova gde je došla olimpijska medalja, to je Nikola doneo sa košarkaškom ekipom i ja sam kao roditelj ponosan, kao što su i svi Somborci ponosni što imamo takvog momka u svojim redovima – izjavio je Branislav Jokić.

Branislav je naglasio da se nada da će ovaj sportski centar postati ključna tačka za razvoj novih generacija sportista, i ukazao na značaj fizičke aktivnosti i sporta za mlade.

Taj isti momak (Nikola Jokić) je digao košarku i u Somboru. Mi smo sad članovi KLS i pravimo ekipu tako da idemo što dalje možemo, za korak više. Svi su sada na treningu, tako da su tu klinci iz naših mlađih kategorija, ubacuju loptu u koš iza vas. Klub broji više od 200 dece i želimo da popularizujemo košarku ili bilo koji sport u našem gradu – dodao je Jokić.

5
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter