0
Domaći fudbal
Partizan v Vojvodina Mozzart Super League Season 2024/2025

Partizan v Vojvodina Mozzart Super League Season 2024/2025

VOŠA DOVELA SJAJNO POJAČANJE PRED KRAJ ROKA: Bivši fudbaler Olimpijakosa potpisao na tri godine! (FOTO)

Objavljeno: 13.09.24 u 23:43

Pred Srbije, nastupao je i u Grčkoj, Španiji i Rusiji!

Novi fudbaler Vojvodine je Lazar Ranđelović, doskorašnji član grčkog Olimpijakosa. Ranđelović, koji igra na poziciji desnog krila, potpisao je ugovor sa Vojvodinom koji važi do 2027. godine.

Ovaj talentovani igrač započeo je svoju profesionalnu karijeru u niškom Radničkom, iz kojeg je stigao u zimu 2017. godine iz Radana iz Lebana.

Nakon toga, nastupao je za Car Konstantin i Dinamo Vranje, kao pozajmljeni igrač iz Radničkog. Leta 2018. godine, Ranđelović je prešao u grčki Olimpijakos, ali je ostatak te sezone proveo na pozajmici u niškom Radničkom. Tokom svoje prve sezone u Olimpijakosu, imao je ulogu u timu i doprineo je plasmanu u Ligu šampiona sa dva gola u kvalifikacijama. U sezoni 2019/20, bio je redovan starter, odigravši 31 utakmicu uz šest golova i dve asistencije.

Nakon toga, usledio je niz pozajmica u Leganesu, Uralu i Rubinu iz Kazanja, pre nego što se ovog leta vratio u Atinu. Sada je odlučio da promeni sredinu i, nakon uspešnih medicinskih pregleda, potpisao je trogodišnji ugovor sa Vojvodinom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK Vojvodina (@fk_vojvodina)

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter