0
Lifestyle
ivan nole 1

FOTO: Veče sa Ivanom Ivanovićem

ŠTA TO NOLE NE DOPUŠTA SVOJOJ DECI? Stefan i Tara se žale, „imaju svi sem nas u školi“! (VIDEO)

Objavljeno: 13.09.24 u 23:12

„Moja deca i dalje nemaju telefone, moja supruga i ja se borimo.“

Najbolji teniser ikada, Novak Đoković, nedavno je pružio dublji uvid u svoje stavove tokom gostovanja u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ na Blic televiziji.

Pored svojih sportskih uspeha, Đoković je otvoreno govorio o važnim pitanjima vezanim za obrazovanje, odgoj i društvene promene, uključujući i svoje viđenje uloge tehnologije u životima mladih.

Screenshot
FOTO: Veče sa Ivanom Ivanovićem

Tokom razgovora, Đoković je osvetlio kako savremeni izazovi utiču na obrazovne i roditeljske pristupe.

Od Jelene Genčić sam naučio zašto je bitno da slušaš klasičnu muziku, da čitaš knjige. Današnja generacija ima mnogo više izazova, tada nije bilo društvenih mreža, oni samo gledaju telefone. Ne gleda se sada iz druge perspektive, mi sada živimo u digitalnom dobu, tehnološki razvoj je neverovatan – izjavio je Đoković.

U emotivnom obraćanju, Đoković je podelio kako se on i njegova supruga bore da očuvaju tradicionalne vrednosti u digitalnom svetu.

Moja deca i dalje nemaju telefone, moja supruga i ja se borimo. Oni se žale: ‘Imaju svi sem nas u školi.’ Nije lako, a to se preslikava na druge nivoe. Ako svi nešto rade, stado radi ovako, moraš da pratiš. Pa, ne mora baš tako. To je ono gde mislim da se mi razlikujemo od drugih, jer smo svojeglavi i na pozitivan i na negativan način – dodao je Đoković.

20
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter