0
Lifestyle
Srbija v Grcka 2024 Davis Cup World Group I Djokovic

FOTO: Starsport

NOLE KAO ŽESTOKI MOMAK VRELOG BEOGRADSKOG ASFALTA?! Evo šta Đoković najviše voli da sluša od muzike i šta mu je ogromna želja! (VIDEO)

Objavljeno: 13.09.24 u 08:37

Oduševio je sve u studiju.

Gostovao je Novak Đoković na RTS-u gde je u društvu Dragane Kosjerine i Aleksandra Stojanovića gde se dotakao zaista velikog broja tema.

Ipak, nešto jedinstveno od Novaka smo čuli pri kraju njihovog razgovora, gde je otkrio kakvu to muziku zapravo voli da sluša i šta mu je velika želja.

– Volim da slušam naše izvođače da pratim i da gledam… Ali, ja sam dete devedesetih godina, i najžalije mi je što sam bio na putu kad su svi moji najbliži bili u Areni na dve noći „dens devedesete“ to mi je najžalije što sam taj koncert propustio.

– Ja se nadam, evo ga apel od mene, molim vas, organizujte još jednom, bilo gde, samo da budem prisutan – istakao je Novak, te nas naterao da ga zamislimo u šarfenom šuškavcu sa neobičnom frizurom…

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter