0
Košarka
KK Partizan, trening

KK Partizan, trening

KARLIK JE BAŠ SREĆAN ŠTO IMA PRILIKU DA IGRA PRED OVAKVOM PUBLIKOM: „Bilo je neverovatno!“

Objavljeno: 13.09.24 u 22:42

„Uzbuđen sam. Verujem u sve naše igrače, od prvog do poslednjeg.“

Najnovije pojačanje Partizana, Karlik Džons, ima snažne utiske sa premijernog nastupa pred domaćim navijačima, dok je tim ostvario ubedljivu pobedu rezultatom 93:60 protiv AEK-a.

Posle meča, u razgovoru sa novinarima, izrazio je svoje uzbuđenje zbog prve pobede pred domaćom publikom.

Ovo je prva pobeda pred našim navijačima. Zaista je uzbudljivo. Mislim da nikada nisam bio deo nečeg ovakvog. Bilo je fantastično. Drago mi je što smo pobedili i imali priliku da igramo pred ovakvom publikom – rekao je Džons.

Pored svoje igre, Džons je takođe posvetio pažnju najmlađim navijačima, razgovarajući s njima i pružajući im podršku.

Sve je zbog dece. Oni obožavaju košarku, a i ja je volim. Drago mi je što mogu da utičem na njihove živote kroz te male interakcije, možda kroz proslave i slične trenutke. Volim da prenesem energiju i radost – dodao je Džons.

Osim što je bio aktivan tokom igre, Džons je istakao i važnost timske kohezije.

Uzbuđen sam. Verujem u sve naše igrače, od prvog do poslednjeg. Želim da svi pobeđujemo, jer ako tim pobedi, onda i ja kao deo tog tima pobeđujem. Radujem se šta nas sve čeka – izjavio je, dodajući da ne osvrće na nedostatak prilike da igra u NBA ligi.

Ne, uzbuđen sam zbog trenutne situacije. Volim da budem prisutan tamo gde sam sada. Uživam u svakom trenutku provedenom u Srbiji.

Kada je reč o radu sa Željkom Obradovićem, Džons je imao samo reči hvale.

Mislim da je jedinstven. Sjajan je trener. Strog je, ali i fleksibilan. Daje ti podršku kada je potrebna i pomaže ti da izvučeš najbolje iz sebe. Imaš mogućnost da igraš svoju igru, ali i da ispunjavaš sve obaveze. Mislim da dobijaš najbolje od oba sveta kada radiš sa njim – objasnio je Džons.

Na kraju, Džons je izrazio optimizam u vezi sa predstojećom sezonom.

Očekujem veliki uspeh. Ne možemo sebi dozvoliti ništa manje od nečeg velikog. Ali, moramo ići korak po korak i stići ćemo do tamo – zaključio je Džons.

18
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter