2
Košarka
Partizan AEK A2381

Partizan AEK A2381

DA LI JE PARTIZAN NAPOKON NAŠAO ZAMENU ZA LESORA U OVOM MOMKU? Evo šta je rekao Tajrik Džons nakon prve utakmice pred Grobarima!

Objavljeno: 13.09.24 u 23:59

„Iz dana u dan postajemo sve bliži.“

Novi centar Partizana, Tajrik Džons, izrazio je svoje oduševljenje nakon trijumfa svog tima na Beogradskom sajmu protiv ekipe AEK-a.

Bilo je dobro. Atmosfera je bila dobra. Bilo je lepo samo izaći ovde i igrati sa ovim momcima. Vežbamo već dugo vremena. Jedva čekam da igram protiv nekog drugog – rekao je Džons.

Džons je takođe govorio o treneru Željku Obradoviću.

Trener je uvek dobar. Očekuje mnogo od nas. Tim, učimo. Dobra stvar je što smo svi novi pa svi zajedno učimo. Učimo kao deo sistema. Iz dana u dan postajemo sve bliži. Mislim da ćemo, kada sezona počne, nastaviti da rastemo kao tim i da se još više zbližimo – zaključio je centar Partizana u intervjuu za Telegraf.

30
2
2 Komentara
  1. Nas klub u kosarci se izvanredno drzi i bori, Zeljko je oterao strance koji nisu bili dobri spavali su igra nebitna velika nezainteresovanost. Nadam se sada bice dobre borbe na frontovima!
    E sada moji dragi grobari fudbalski klub nista drugo nije prijavio osim Ilica, Kerkeza, i Furera ako je stvarno samo to onda sutra i OFK ima da nas tresne nema golgetera dugi niz godina od Djurdjevica i Leonarda ovo posle je sve u pokusaju i Rikardo i Saldanja. Gde se igra ozbiljan fudbal u Evropi oni pored jake odbrane isto nemaju sta da traze!!!
    Dragi moji potajno se nadam da su ipak doveli neko cudoviste od golgetera koje ce konacno da pokaze kako se fudbal trpa u protivnicki gol , mislim da to.drze u tajnosti bomba ce eksplodirati protiv OFKa

    0
    1
    Odgovori
  2. Vec sad se moze videti da Partizan ima 8 izuzetnih igraca, 4 u spoljnoj i 4 u unutrsnjoj liniji, ali i po 2 nesto slabija igraca u spoljnoj i unutrasnjoj liniji. Idemo redom, 4 sjajna igraca u spoljnjoj liniji su Lundberg, K.Dzouns, Braun i Nilikina a u unutrasnjoj to su T.Dzouns, Dejvis, Bonga i verovatno Majk, dok su dvojica nesto slabijih u spoljnoj linoji Marinkovic i Vasington
    a u unuttasnjoj Koprivica i Pokusevski.

    0
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter