0
Košarka
Basketball Euroleague match EA7 Emporio Armani Milano vs Partizan Belgrade

FOTO: STARSPORT

ALEKSA IMA PRILIČNO JASAN STAV O ŽELJKU I PARTIZANU: Evo kako je njegov boravak kod Žoca uticao na njegovu karijeru!

Objavljeno: 13.09.24 u 10:12

Aleksa ima prilično jasan stav prema svom boravku u crno-belom velikanu.

Aleksa Avramović je nakon tri porovedene sezone odlučio da se rastane sa Partizanom, gde se potpuno afirmisao kao jedan od najboljih bekova Evrolige.

Bilo je malo tenzija između njega i navijača pri kraju mandata, ali ipak Aleksa će sigurno ostati upamćen samo po lepom u Humskoj, a takođe on samo biranim rečima priač o svom vremenu u velikanu iz Beograda.

„Fantastično iskustvo, tu nema dileme. Izašao sam iz Partizana kao bolji košarkaš i bolji čovek. Radio sam sa Željkom i to je bila privilegija. Doživeo sam veliku podršku navijača i te tri sezone će biti uvek zabeležene kao nešto veliko u mom životu. Posebno ta titula u ABA ligi koju smo osvojili posle 10 godina. Pratiću Partizan sigurno u Evroligi i želim im sve najbolje“ – rekao je Čačanin za MozzartSport.

Bila je i sezona za pamćenje.

„U toj sezoni sam dva puta polomio ruku, osvojio titulu, otišao na Svetsko prvenstvo i tu osvojio srebro. Meni je to nestvarno. Što se tiče te ekipe… IMali smo Dantea, Madara, Matijasa, Papapetrua u odnosu na prošlu godinu. Dobra ekipa smo bili, uživeli smo igrajući zajedno i napravili smo fantastičan rezultat“.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter