0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

OTKRIVEN RAZLOG ZAŠTO BERTANS NIJE DOŠAO U EVROLIGU: Dubai imao jednu stvar koju ostali nisu mogli da ponude tvrdi prvi čovek kluba!

Objavljeno: 12.09.24 u 19:13

Evo šta je presudilo.

Davis Bertans, nekadašnji NBA strelac, odlučio se za neočekivan korak, uprkos spekulacijama najvećih evropskih medija koje su ga povezivale sa Realom, oba grčka velikana, pa čak i povratkom u Partizan.

Naime, umesto svih tih opcija, Bertans je izabrao da postane deo tima iz Dubaija, najnovijeg člana ABA lige, što je nedavno i zvanično potvrđeno.

Veoma smo uzbuđeni da možemo da poželimo dobrodošlicu Davisu Bertansu u naš sastav – igraču impresivnog NBA pedigrea i poslednjem delu slagalice u našoj istorijskoj debitantskoj sezoni – saopšteno je iz kluba iz Dubaija.

Povodom potpisa oglasio se i prvi čovek projekta iz UAE, Salem Bin Dasmal.

– Bilo je iznenađenje za mene! Najiskrenije ovo kažem. Velike zasuluge pripadaju našem vlasniku koji je imao viziju da angažuje NBA košarkaša. Mislio sam da je nemoguće, jer jednostavno mi nemamo budžet. Bio je san i želja, ali zaista nisam znao kako uspeti u tome – rekao je predsednik Dubaija za Meridian Sport, da bi dodao:

– Izgledalo je nemoguće dovesti igrača koji je bio u drugi u šutiranju trojki na ol-staru iza Stefa Karija i čija je plata bila 15.000.000 dolara, što je više od budžeta našeg kluba, ali onda smo shvatili da Dubai ima posebnu vrednost. Stabilnost dugoročnih ugovora, kao i činjenica da neke stvari nemaju cenu. Preseliti porodicu u naš predivan grad, koji pruža neverovatne mogućnosti je vrednije od samog novca. Karta koja nama otvara vrata je upravo ambijent Dubaija – dodaje Bin Dasmal.

0
11
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter