0
Rukomet
RK VOJVODINA

FOTO: Printscreen/Instagram/RK Vojvodina

VOŠA SE REVANŠIRALA PARTIZANU ZA PORAZ U KUPU: Novosađani osvojili prvi trofej u sezoni! (VIDEO)

Objavljeno: 12.09.24 u 22:43

Crno-beli su pokazali da će biti ozbiljan konkurent „Staroj dami“!

Rukometaši Vojvodine osvojili su Superkup Srbije nakon što su u uzbudljivom finalu pobedili ekipu Partizana rezultatom 24:22. Ova pobeda došla je kao osvetnička misija za prošlosezonski neuspeh u finalu Kupa.

Iako je Partizan započeo meč s puno samopouzdanja, predvođeni Crnoglavcem koji je postigao dva brza gola, brzo su poveli 2:0. Beograđani su nastavili u dobrom ritmu i, nakon pet minuta igre, imali su prednost od 4:1. Međutim, Vojvodina se brzo stabilizovala zahvaljujući Petru Đorđiću, koji je omogućio timu iz Novog Sada da preokrene rezultat i povede sa 10:8.

Na poluvremenu je Vojvodina bila u vođstvu sa minimalnom prednošću, ali su se suočili s ozbiljnim problemom kada je Stefan Dodić morao da napusti teren zbog povrede.

U drugom poluvremenu, obe ekipe su se odlično branile, ali su rukometaši Vojvodine u ključnim momentima pokazali bolju koncentraciju i uspeli da osvoje Superkup.

Tokom drugog kvartala, zabeležen je i manji incident među navijačima,pa su gostujući navijači Partizana  udaljeni sa tribina.


Pored osvajanja Superkupa, Vojvodina se plasirala i u finale Svesrpskog kupa, gde će se suočiti sa ekipom Borca iz Banjaluke, koja je prethodno pobedila Slogu rezultatom 27:26.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Serbian Handball Federation (@rukometnisavez)

2
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter