0
Domaći fudbal
Napredak v Partizan Mozzart Super League Season 2022/2023

Napredak v Partizan Mozzart Super League Season 2022/2023

VELIKO POJAČANJE ZA ČARAPANE PRED ZVEZDU: Napredak je sada jači za bivšeg igrača crveno-belih sa velikim internacionalnim iskustvom!

Objavljeno: 12.09.24 u 20:07

Prošle sezone nastupao je za Radnički iz Niša!

Fudbalski klub Napredak iz Kruševca danas je zvanično predstavio svoje najnovije pojačanje, koje je ujedno i poslednje za tekući letnji prelazni rok.

Novo ime u redovima Kruševljana je 30-godišnji Andrija Luković, koji je potpisao dvogodišnji ugovor i obukao dres sa brojem 31.

Luković je bivši fudbaler Crvene zvezde, a zanimljivo je da je njegov dolazak u Kruševac došao neposredno pred gostovanje na stadionu „Marakana“, koje je zakazano za subotu u 20 časova.

Takođe, Luković je poznat i kao evropski šampion sa omladinskom reprezentacijom Srbije, kada je na Evropskom prvenstvu u Litvaniji 2013. godine postigao gol odluke u finalu protiv Francuske.

Pored Voždovca i Crvene zvezde, Luković je igrao i za Rad, holandski PSV, poljski Rakov, portugalske Famalikao i Belenenseš, azerbejdžansku Zira, dok je prošlu sezonu proveo u niškom Radničkom.

Srećan sam što sam postao deo Napretka i jedva čekam da se pridružim treninzima. Nadam se da ću doprineti novim uspesima kluba. Ovaj stadion je uvek bio pravi fudbalski hram, a novi teren je fantastičan. Verujem da ćemo igrati dobar fudbal i obradovati naše navijače – rekao je Luković nakon potpisivanja ugovora sa Napretkom.

4
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter