1
Fudbal

Jovan Surbatovic FSS Izborna Skupstina, Stara Pazova 14.3.2023. Beograd Srbija photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

ŠURBATOVIĆ „OPLEO“ PO PIKSIJU I SAVEZU: „Ni trunka odgovornosti – Selektor se dugo godina pitao za sve u Savezu!“

Objavljeno: 12.09.24 u 09:26

Imao je šta da kaže.

Jovan Šurbatović pre 10-ak dana napustio je Fudbalski savez Srbije. Samo što je „sišao“ sa funkcije, već je odlučio da „oplete“ po selektoru Draganu Stojkoviću.

Sam selektor je postavio kao cilj prolaz u drugu fazu na EP. Nije ga ostvario po drugi put i ni trunke odgovornosti. Očekivao sam bar neku naznaku odgovornosti, bar malo samokritike. Uvek je neko drugi kriv. Sportska sreća, igrači, VAR i sudije – rekao je za Novosti doskorašnji funkcioner FSS.

Jovan Surbatovic FSS Izborna Skupstina, Stara Pazova 1.11.2022. Beograd Srbija photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Desio se još jedan skandal i to pred put na UERO.. Naši reprezentativci su tada otišli hrvatskim avionom, što je „paralo“ oči i uši navijačima, ali i visokim funkcionerima.

Džentlmenski sam prihvatio komandnu odgovornost, iako apsolutno nikakve veze nisam imao sa izborom avio prevoznika. To je radio stručni štab. Od gostovanja u Bugarskoj i kratkog leta za Varnu kada su bili nezadovoljni veličinom aviona, taj posao je preuzeo Tim menadžer A tima po nalogu selektora. Selektor se dugo godina pitao za sve u Savezu, pa je bilo besmisleno oponirati. Kad je došlo do problema, svi su se izmakli, baš kao i posle rezultata u Nemačkoj. Odgovornost mora da postoji i evo ja sam je prihvatio, iako nisam birao avione niti sastavljao tim – poručio je Šurbatović.

Podsećamo, nakon skandala sa avionom, svi su krivili Šurbatovića.

12
3
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter