1
Domaći fudbal
mihajlo ilic

FOTO: FK Partizan

STANOJEVIĆ DONOSI SVEŽU KRV SA DECOM PARTIZANA KOJA „GRIZU“: Partizan je poziv koji se ne odbija tvrdi mladi fudbaler!

Objavljeno: 12.09.24 u 16:37

Gotova je i ova saga.

Mihajlo Ilić, ljubimac Grobara, dete Partizana i jedan od retkih fudbalera koji su proteklih godina imali nedvosmislenu podršku navijača, vraća se na mesto gde je igrački stasao prenosi MozzartSport.

Defanivac će pojačati klub iz Humske kao novi štoper, ujedno i bonus fudbaler, a vrsta transfera jeste pozajmica iz njegove matične Bolonje, koju je zimuz pojačao za više od pet miliona evra.

Sam defanzivac je jako uzbuđen zbog povratka u Beograd.

„O povratku u Partizan ne treba trošiti reči, jer je Partizan moja kuća! Iskustvo u Bolonji je bilo dragoceno za mene, kao mladog igrača, ali budući da sada ne bih mogao da se dokažem u punom svetlu, ovo je za mene, lično, najdraža opcija. Kažem opcija jer je bilo još ponuda, ali kad Partizan zove, to je poziv koji se ne odbija“, rekao je Ilić i dodao:

„Drago mi je i da trener Aleksandar Stanojević želi da unese ‘novu krv’ sa decom iz škole, koja osećaju klub, ‘grizu’ za svaku utakmicu i zato sam presrećan što se vraćam kući, bar privremeno, jer mogu i ja da napredujem i da doprinesem svom timu„, zaključio je fudbaler Partizana.

6
7
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter