0
Domaći fudbal
Crvena Zvezda v Bode/Glimt UEFA Champions League Play Off

Crvena Zvezda v Bode/Glimt UEFA Champions League Play Off

PRVI NAPADAČ ZVEZDE IMA VISOKA OČEKIVANJA:“Ispunili smo taj cilj, ali ne želimo tu da se zaustavimo!“

Objavljeno: 12.09.24 u 20:51

Brazilac je sjajno počeo sezonu u crveno-belom dresu!

Uoči nadolazeće utakmice u Superligi Srbije, fudbaler Crvene zvezde, Bruno Duarte, podelio je svoja očekivanja pred duel sa Napretkom iz Kruševca.

Utakmica se igra u subotu od 20 časova, a biće to prvi meč crveno-belih nakon povratka sa reprezentativne pauze i istorijskog plasmana u Ligu šampiona.

Duarte, koji se radovao povratku na teren, naglasio je kako je motivisan da nastavi svoju golgetersku formu.

Mnogo nam znači za samopouzdanje to što igramo Ligu šampiona i što ćemo biti u prilici da odmeravamo snage sa najboljim timovima u Evropi. Ispunili smo taj cilj, ali ne želimo tu da se zaustavimo. Pružićemo maksimum u svakoj utakmici koja nas očekuje, a prva u nizu je protiv Napretka. Siguran sam da će navijači ispuniti tribine stadiona koji slavi 61. rođendan, kao i da ćemo svi zajedno obeležiti ulazak u Ligu šampiona na najbolji mogući način – izjavio je Duarte.

Sezona je za Brazilca započela uspešno, sa već postignutih pet pogodaka.

Nadam se da ću nastaviti da postižem golove na Marakani. Volim da igram na našem stadionu, posebno se osećam. Mnogo važnih utakmica je pred nama, i sve to dočekujemo u dobrom raspoloženju, jer smo zaista kvalitetno radili tokom reprezentativne pauze. Bitno je da u kontinuitetu igramo dobro, a što se navijača tiče, već sada osećam da imamo poseban odnos. Mnogo su nam važni, daju nam dodatnu energiju i nadam se da će u subotu ispuniti tribine – zaključio je Duarte.

7
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter