0
Domaći fudbal
Crvena Zvezda Novi Pazar, superliga Srbije

FOTO: STARSPORT

NIŠTA OD DOGOVORA: Propao transfer Pume Rodrigeza!

Objavljeno: 12.09.24 u 09:57

Fudbaler Crvene zvezde – Puma Rodrigez ipak neće pojačati meksičku Klub Ameriku, iako su pregovori između klubova bili u toku, prenosi tamošnji medij „Rekord“.

Iako su obe strane bile voljne da postignu dogovor, transfer nije zaključen, pa će Rodrigez ostati u timu Vladana Milojevića. Klub Amerika je nakon dugog većanja odlučila da povuče ponudu, te Rodrigez, poznat kao Pumita, neće postati novi član „orlova“.

Meksikanci su, nakon ozbiljne povrede Igora Lihnovskog, Čileanca koji je igrao na potpuno drugoj poziciji, tragali za pojačanjem iz inostranstva, ali će ta potraga morati da se nastavi. Rodrigeza je kontaktirao i Leon, no sve indicije govore da ni taj transfer neće biti realizovan.

FOTO: FK Crvena zvezda

S obzirom na to da je prelazni rok u mnogim ligama pri kraju, Crvena zvezda i Puma sada traže nove opcije. Rusija nudi mogućnost transfera do kraja dana, u Turskoj rok traje do sutra u ponoć, a u Izraelu je otvoren do 18. septembra. Ukoliko bi se transfer u Meksiko ipak ostvario, sve mora biti finalizovano u naredna dva dana.

Rodrigez je ove sezone za crveno-bele nastupio šest puta, upisao jedan gol i dve asistencije, a Crvena zvezda ga je dovela iz portugalskog Famalikaoa za 2 miliona evra. Klub je spreman da ga proda za sličnu sumu, ukoliko se adekvatna ponuda pojavi.

0
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter