0
Evroliga
KK Crvena zvezda - KK Partizan

Luka Mitrovic, #9 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade in action against Jaleen Smith, #0 of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the Aba League Season 2023-2024 Final Game 1 match between Crvena Zvezda and Partizan at Aleksandar Nikolic hall on May 13, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

LUKA MITROVIĆ ISKREN: „Želje ću zadržati za sebe!“

Objavljeno: 12.09.24 u 09:07

On je neko ko jako dobro poznaje situaciju u klubu.

Centar Crvene zvezde – Luka Mitrović otkrio je svoj stav po pitanju promena u rosteru. Istini na volju, Zvezda je dosta manje menjala tim nego nekih prethodnih sezona.

– Olakšavajuća okolnost je što je puno momaka u nekom momentu karijere prošla kroz klupski sistem, odnosno igranja ovde. Taj neki „kod“ domaćih igrača je upotpunjen sa onima koji su već proverena imena, imaju veliko iskustvo i dokazani kvalitet. Sve nam to daje dosta razloga za optimizam, ali smo opet svesni da je dug put od nekih želja i imena na papiru do samog i suvog kvaliteta. Mi smo spremni i uveliko smo na tom putu – rekao je Mitrović za Sport Klub, te potom ostao suzdržan kada je trebao da kaže prognoze za narednu sezonu u Evroligi:

– Da popravimo utisak, sliku iz 2023/24, a ostale želje ćemo zadržati za sebe. Radom i posvećenošću, sada više na treninzima, a kasnije na utakmicama, trudićemo se da ambicije pokažemo javnosti – poručio je nekadašnji kapiten Crvene zvezde.

Crvena zvezda krenula je put Rusija, gde je očekuje učešće na VTB Superkupu.

3
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter