0
Košarka

pehar titula Marko Keselj ABA Liga, Crvena Zvezda - Buducnost, finale, peta utakmica Belgrade, Serbia on April 22. 2019. 22.4.2019. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

KEŠELJ GOVORIO O KARIJU PEŠIĆU: Evo kakva je konačna sudbina selektora, ali i Saše Danilovića!

Objavljeno: 12.09.24 u 13:10

Prilično je jasan bio nekadašnji osvajač Evrolige.

Marko Kešelj naš proslavljeni košarkaš, a sada državni sekretar u Ministarstvu sporta, govorio je o aktuelnom stanju u srpskoj košarci, te potezima koji nas očekuju.

„Jedan od najvećih trenera naše košarke. U ova prethodna dva takmičenja je ostvario izuzetne rezultate. Svi smo pod nabojem emocija što se tiče selektora Pešića. Ugovor mu ističe krajem septembra“, rekao je Kešelj, gostujući u „Jutru“ na Prvoj, a dodao je i za Sašu Danilovića:

„Ima statut, skupštinu, čine klubovi. U narednom periodu, za mesec, mesec i po dana će biti doneta kvalitetna odluka da se nastavi kontinuitet rezultata“, dodao je Kešelj.

Država podržava sportiste u svakom smislu tvrdi on.

„Izuzetno smo zadovoljni. Ulaganja države su velika, ne samo u nagrade, kao vid motivacije, već i u sportsku infrastrukturu, finansiranje granskih saveza. Briga o savezima, sportistima. Zadovoljni smo sa pet na Olimpijskim, šest na Paraolimpijskim igrama“, istakao je Kešelj.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter