1
Kladionica
Bruno Kaboklo

Bruno Caboclo, #50 of Partizan Mozzart Bet Belgrade in action against Rokas Giedraitis, #31 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade during the Aba League Season 2023-2024 Final Game 3 match between Partizan and Crvena Zvezda at Belgrade Arena on May 19, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

KABOKLO ODLIČAN NA DEBIJU: Dva bivša košarkaša Partizana vodila izraelski tim do pobede!

Objavljeno: 12.09.24 u 23:15

Najučinkovitiji igrač na terenu bio je Brajan Angola, još jedan bivši član crno-belih, koji je briljirao sa 20 poena.

Košarkaši Hapoela iz Tel Aviva odigrali su fantastičnu prijateljsku utakmicu protiv AEK-a, pobedivši sa ubjedljivih 100:72. Ovo je bio prvi nastup za novog člana tima, Brazilca, Bruna Kabokla, koji je prethodno igrao za Partizan.

Kaboklo je u svojoj debi utakmici za izraelski klub postigao 16 poena (7/10 iz igre, 1/1 za tri) i uhvatio 8 skokova, sa impresivnim indeksom korisnosti od 22.

Ipak, najučinkovitiji igrač na terenu bio je Brajan Angola, još jedan bivši član Partizana, koji je briljirao sa 20 poena. Pored njih, značajnu ulogu u pobedi imali su i novajlije Džonatan Motli i Patrik Beverli. Motli, koji je nedavno stigao iz Fenerbahčea, postigao je 13 poena, dok je Beverli, veteran NBA lige, dodao 11 poena.

Dominacija Hapoela bila je očigledna tokom čitavog meča. Već u prvoj četvrtini prednost je iznosila 13 poena, a do poluvremena je narasla na neverovatnih 32 poena (28:60). Drugi deo utakmice protekao je u znaku rutinske igre za izraelski tim, koji se čini kao ozbiljan kandidat za osvajanje Evrokupa.

1
2
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter