1
Domaći fudbal
Radnicki 1923 v Crvena Zvezda Serbian Super Liga 2024 2025

FOTO: STARSPORT

PONAŠANJE NAVIJAČA I GAĐANJE FUDBALERA PROTEHNIKOM OŠTRO SANKCIONISANO: Radnički 1923 bez publike u narednom periodu! (VIDEO)

Objavljeno: 12.09.24 u 17:03

Stigla je presuda povodom neprimerenog ponašanja pristalica Radničkog.

U naredna tri meča kao domaćin, Radnički iz Kragujevca neće moći da računa na podršku navijača, javlja Sport klub.

Naime, tim iz Šumadije je oštro kažnjen usled skandaloznog ponašanja njegovih navijača, koji su između ostalog pogodili fudblaera Zvezde, Vanju Drkušića topovskim udarom.

Takođe je Mitar Mrkela povređen od strane istog priotehničkog sredstva kada su Đavoli gađali mesto na stadionu gde se nalazila uprava gostiju.

Treneri Feđa Dudić i Vladan Milojević su prošli sa opomenama jer se nisu pojavili na obaveznoj konferenciji za medije nakon meča.

Što se tiče mečeva na kojima neće imati podršku, u pitanju su dueli protiv  Tekstilca iz Odžaka, Čukaričkog i Jedinstva sa Uba.

4
2
1 Komentara
  1. Imate kamere, kaznite huligane koji su to radili, uz zabranu prilaska stadionima doživotno. To nisu navijači ! Zašto kažnjavate klub i prave navijače ! To nije rešenje!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter