5
Domaći fudbal
Zeleznicar Spartak

Zeleznicar Spartak

DA LI I DALJE POSTOJI ŠANSA DA PARTIZAN ANGAŽUJE ROMANIĆA? Oglasio se agent srpskog napadača!

Objavljeno: 12.09.24 u 20:32

Evo šta je rekao njegov menadžer, bivši golman Partizana, Bojan Šaranov!

Pred sam kraj prelaznog roka u Srbiji, Partizan i dalje traži pojačanje za napad. Meta kluba iz Humske bila je Lazar Romanić iz Železničara, jedan od vodećih strelaca Superlige.

Iako se očekivalo da će ovaj 26-godišnji napadač uskoro postati deo Partizanove ekipe, “Telegraf“ je danas izvestio da pregovori između Partizana i Pančevaca nisu dali rezultate.

Romanić je navodno otputovao u Tursku kako bi razgovarao sa tamošnjim klubom.

Međutim, u večernjim satima stigao je neočekivani obrt.

Romanić ostaje u Železničaru, nikakvi pregovori nisu vođeni, nismo ni putovali u Tursku – prenela je “Republika“, citirajući Bojana Šaranova, agenta Romanića.

Ovo ostavlja Partizan u dilemi da li će ponovo pokušati da angažuje Romanića, dok se sada čini da će Pančevci nastaviti da računaju na njegovu igru.

13
4
5 Komentara
  1. Dajte bre više, kao da je Ronaldo. Taj igrač je zvezdin otpad. Da nešto vredi nebi igrao u Železničaru u 25. godini. Stanoje, pusti malog Dušana Jovanovića da igra

    0
    0
    Odgovori
  2. Prosečan igrač i još filozofira.
    Treba im uzeti Jevremovića nazad i dati nekome drugom pa neka onda filozofiraju.
    ALi nearavno Partizan nema upravu tako da dok je Gmazure i ovog Vučićevog Gebelsa iz Novosti nema nama napred.

    7
    2
    Odgovori
    • Nije njega Vucic izmislio bio je on u Partizanu ceo zivot, kada je njegov list satirao Zvezdu sa natpisima i on licno sa Karadzicem radio razna nepocinstva vi ste se smejali. Svi znaju protagonista koje politike je bio Vucelic nemastine i ratova, crvendac je to veliki. Vama su uvek drugi krivi samo upirete prst u druge jer nemate onu stvar da isterate bagru a to ste trebali da uradite kada su vam napravili bunker na stadionu kao da zivimo u Kolumbiji.

      1
      1
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter