1
Košarka
Partizan v Lokomotiva Kuban Eurocup Season 2017 2018

FOTO: Starsport

ČUVENI MUTA APSOLUTNO PROTIV DOVOĐENJA STRANOG SELEKTORA: Poznati trener jasan po pitanju stava inostranog stratega na srpskoj klupi!

Objavljeno: 12.09.24 u 15:04

Nema dilemu da bi to bila greška.

Miroslav Nikolić je čuven po tome koliki je patriota, te da je više decenija bio uz reprezentaciju naše zemlje. Ipak, popularni Muta, sada tvrdi da bi velika greška bila dovođenje stranog selektora.

– Što stranac? Ne bih ja to radio. Mene pogađa to što mi kao srpska košarka, kao gigant u Evropi i svetu, treba da uvozimo strane trenere. Pa ima sposobnih trenera kod nas. Kada će oni da dođu na red? – pita Muta, pa potom dodaje:

Ja sam se uvek bunio što su Zvezda i Partizan dovodili strance kao druge trenere (prim. aut pomoćne trenere) pa su se svi naljutili na mene. Pa čekaj bre! Ja gledam srpsku košarku, ispada da nema niko sposoban kod nas –  rekao je on za Informer.

 

3
0
1 Komentara
  1. Uništili bi nam zapadnjaci naše drage košarkaše. I ovi zapadnjaci što igraju su šnjeee klasa ili kako ih ovi novinarčići zovu bombeee (fuj za naziv). Imamo mi kvalitetnu decu ali lakše je kupiti nekog istrošenog tipa – ovo se odnosi na sve domaće ekipe!! Bežite od kvazimoza takvih!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter