2
Košarka

FOTO: Starsport

ZVEZDA NAŠLA DRUGO REŠENJE: Evo ko će zameniti Filipa Petruševa na poziciji krilnog centra!

Objavljeno: 11.09.24 u 17:54

Zvezda ipak nije uspela da angažuje Petruševa!

Povreda Nikole Milutinova zadala je ozbiljne glavobolje, ne samo njegovom klubu Olimpijakosu, već i brojnim drugim ekipama.

Filip Petrušev će morati da preuzme Milutinovljevu ulogu u timu i ostane u Pireju, iako se očekivalo da će uskoro postati član Crvene zvezde. Crveno-beli su se zbog toga našli u situaciji da brzo pronađu drugo rešenje.

Prema izveštajima grčkih medija, Milutinov će biti van terena do kraja oktobra, dok iz izvora bliskih Crvenoj zvezdi dolaze informacije da će pauza zbog povrede trajati do decembra. Naime, pored uganuća i problema sa zglobom, povređena je i tetiva, što je dodatno produžilo njegov oporavak.

Kako će Crvena zvezda odgovoriti na ovu situaciju?

Rešenje je – Nikola Kalinić. Bivši reprezentativac Srbije uskočiće na poziciju krilnog centra, iako u svojoj dosadašnjoj karijeri nije često igrao na toj poziciji. Zvezda će morati da se prilagodi i pronađe način da popuni prazninu nastalu povredom Milutinova.

7
40
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter