0
Fudbal
paragvaj brazil

FOTO: X/ @CONMEBOL

U JEDNOM DANU PORAŽENI I BRAZIL I ARGENTINA: Karioke nastavile užasan niz i ugrozile plasman na SP 2026! (VIDEO)

Objavljeno: 11.09.24 u 08:56

Šta se dešava Brazilcima?!

U kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. godine, Brazil i Argentina su pretrpeli poraze.

Kolumbija je pred svojim navijačima savladala aktuelnog prvaka sveta, Argentinu, sa 2:1 u 8. kolu južnoameričkih kvalifikacija. Hames Rodrigez je bio ključni igrač za Kolumbiju, postigavši gol sa bele tačke i asistirao Moskeri za drugi gol. Niko Gonsalez je postigao jedini gol za Argentinu, koja je igrala bez svoje najveće zvezde, Lionela Mesija.

Uprkos drugom porazu u kvalifikacijama, Argentina je i dalje na čelu tabele. Rodrigez je nastavio svoj impresivan niz u dresu reprezentacije, sa tri gola i sedam asistencija u poslednjih osam utakmica.

Brazil je nastavio sa lošim igrama u kvalifikacijama, zabeleživši četvrti poraz u poslednjih pet utakmica. Sada se nalaze na sredini tabele sa 10 osvojenih bodova.

Paragvaj je bio bolji od Karioka, slavivši zahvaljujući sjajnom golu Gomeza u 20. minutu, kada je sa 18 metara od gola Brazila postigao pogodak koji se odbio od stative i završio u mreži Alisona.

Standings provided by Sofascore
1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter