0
Ostali sportovi

FOTO: Starsport

Spremi se za trku u jednom od najlepših zaliva sveta!

Objavljeno: 11.09.24 u 12:59

Otkrivamo gde te vode adidas i Sport Vision

Poznati brend adidas i kompanija Sport Vision, pokrenuli su jedinstven konkurs pod nazivom „3…2…1 spremi se za trku“, pružajući priliku onima koji žele da ostave trag na obali Jadrana u najkvalitetnijoj trkačkoj opremi. Četvoro pobednika ovog konkursa osvojiće priliku da postanu deo prestižnog trkačkog tima u regionu, osvoje brojne nagrade i testiraju jedan od četiri vrhunska modela trkačkih patika tokom Bokeškog maratona, koji će se održati 14. i 15. decembra.

Bokeški maraton vodi trkače kroz jedan od najlepših zaliva na svetu, jedini fjord na Mediteranu – čarobnu Boku Kotorsku. Superbrza trasa maratona, koja se prostire od Tivta do Kotora, poznata je po svojoj ravnini, pružajući trkačima nezaboravan doživljaj i jedinstveno iskustvo trčanja pokraj prelepih pejzaža. Često se govori da nije samo suština u destinaciji već u samom stizanju do nje i izazovima koji se na tom putu nalaze. Tako je i adidas u saradnji sa kapitenima AR Belgrade kluba organizovao pripreme koje startuju 10. oktobra. One podrazumevaju potpuno besplatni, dvomesečni plan treninga tokom kojeg će učesnici, zajedno sa kapitenima, trenirati i pripremati se za finalno odredište – Bokeški maraton.

viber image 2024 09 11 12 07 11 463
FOTO: adidas

Kultni brend se postarao da tokom priprema, ali i za vreme trke, takmičari budu opremljeni samo vrhunskom opremom, uključujući najpopularnije trkačke patike kao što su Ultraboost, Adistar, Adizero i Supernova. Pored patika, odabrani učesnici dobiće i dodatne nagrade, a kako bi ovaj jedinstveni konkurs bio još uzbudljiviji, organizatori su pripremili zanimljive izazove koji će pomoći učesnicima da se što bolje pripreme za trku i testiraju svoje granice.

Mehanizam prijave je vrlo jednostavan, a sve što se očekuje jeste da učesnici imaju više od 18 godina, aktivan instagram profil i želju za ostvarenjem novih ciljeva. Formular za učešće se nalazi na zvaničnoj stranici konkursa 321spremisezatrku.com, a četvoro zvaničnih učesnika izabraće stručni žiri kompanija adidas i Sport Vision. Prijave su otvorene do 20. septembra, a odluka o pobednicima biće objavljena 27. septembra.

Brend adidas i Sport Vision pružaju svim strastvenim trkačima jedinstvenu priliku da postanu deo jedne od najlepših trka u regionu. Njihova poruka je jasna – sada je trenutak da svako trči u svom ritmu, pod svojim uslovima!

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter