2
Fudbal

Fudbal Super League Play Off Sasa Ilic Oprostaj Farewell Season 2018-2019 Partizan v Proleter (Novi Sad) Sasa Ilic Beograd, 05.19.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SAŠA ILIĆ TVRDI: „Nisam ni među 15 najboljih ikada u Partizanu!“

Objavljeno: 11.09.24 u 23:19

Skromnost je vrlina kojom ne može svako da se pohvali.

Legenda Partizana, Saša Ilić trenutno vodi ekipu Nižnjeg Novgoroda. U razgovoru sa ruskim medijima, oni su rekli da je on najbolji igrač Partizana ikada, na šta je legendarni vezista rekao:

„Ako govorimo o brojkama, onda da, odigrao sam najviše mečeva za klub. Postigao sam i dosta golova. Uzeo sam s Partizanom 11 trofeja i veoma sam ponosan na njih. Ako idete po statistici, onda ja sam legenda. Međutim, ako me uporedite sa drugim igračima, ja realno nisam u vrhu. Mislim da nisam ni među prvih 15.“ – poručio je Ilić, te potom dodao:

„Za mene je najbolji igrač Partizana svih vremena Momčilo Vukotić, koji nas je napustio pre tri godine. Na drugo mesto bih stavio Predraga Mijatovića, koji je posle Partizana zablistao u Real Madridu i pogodio u finalu Lige šampiona. Od novije generacije tu su Dušan Vlahović, Andrija Živković, Saša Lukić, Strahinja Pavlović. Mnogi đaci Partizana igrali su u vrhunskim klubovima – Real Madridu, Barseloni, Mančester junajtedu. Ovo su samo neki od igrača, ako nastavim da nabrajam nećemo završiti intervju do sutra.“ – zaključio je Saša Ilić.

U dresu Partizana je odigrao 384 utakmice, upisao 54 gola i 46 asistencija.

2
0
2 Komentara
  1. Sale ipak si majstorcina bio u vreme jakoga fudbala si igrao i bio vedeta. Skroman si zaista neistices sebe u gro plan predobar karakter. Eeeeee ljudi da nam je sada bar jedan Sale ali nema takvoga ova sadasnja pojacanja koja su dosla realno nista nevrede ali bukvalno nista tako da Partizan moze imati katastrofu u derbiju sa Zvezdom bice to najaca pobeda Zvezde do sada uopste. Predobro su se pojacali dok mi kupimo kvrgavu boraniju koja nezna ni sta je lopta a kamoli da je upotrebe. Od uprave i novinara sve same lazi najave vrhunskih igraca bomba od igraca a ono nije ni za opstinsku ligu!!! Zato je SASA ILIC BIO KAO IGRAC INSTITUCIJA I KAO COVEK A NE OVI .URTONI STRANCI SAMO DAJ PARE , DUGUJU MI A KAKO JE ODIGRAO NIKOGA NEINTERESUJE POD HITNO SVE IH RAZJURITI .EBO IH ONAJ KO IH JE DOVEO NEKA IH VODI KUCI KOMPLET. ZALOST ZA NAS KLUB, I DALI CE SE NACI COVEK DA VASKRSNE NAS PARTIZAN KORAK SMO DO GASENJA DUGOVI, LOSI IGRACI NEMA NAVIJACA NECE IH NI BITI . VUCIC OBECA EKONOMSKE EKSPERTE DA OZDRAVE KLUB A KLUB U JOS GOREM GLIBU, REKAO JE DA JE I ZVEZDA U ISTOM GLIBU KAD ONO ONA VASKRSLA TOLIKE MILIONE POTROSISE NA POJACANJA SADA ODAKLE IM SAMO NOVAC HAHAHA

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter