0
Domaći fudbal

from left Aleksandar Dragovic, Nemanja Milunovic, Lazar Nikolic, Uros Spajic, Mirko Ivanic, Nikola Knezevic celebrate after winning the Serbia Cup Kup Srbije Final match between Crvena Zvezda and Vojvodina at stadium Lagator on May 21, 2024 in Loznica, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SA MARAKANE NA KARAĐORĐE: Vojvodina dovodi Zvezdinog bisera!

Objavljeno: 11.09.24 u 15:40

Prošle sezone bio je najbolji fudbaler u Prvoj ligi Srbije!

Crvena zvezda i Vojvodina su na pragu realizacije novog transfera između dva kluba. Iz Beograda će u Novi Sad preći talentovani vezista Nikola Knežević.

Knežević će postati fudbaler Vojvodine u besplatnom transferu, dok će Crvena zvezda zadržati 50% od naredne prodaje.

Nikola Knezevic Crvena Zvezda – Radnicki NIS, Kup Srbije Beograd, Srbija, 6.12.2023.
photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Knežević se nije uspeo nametnuti u timu Vladana Milojevića za ovu sezonu i nije odigrao nijedan minut u Superligi Srbije zbog jake konkurencije u veznom redu, pa je odlučeno da svoj razvoj nastavi u Vojvodini.

Prošle sezone bio je najbolji fudbaler u Prvoj ligi Srbije, igrajući za OFK Beograd, dok je paralelno nastupao i za Crvenu zvezdu na dvojnu registraciju. Postigao je sedam golova i upisao 14 asistencija.

4
12
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter