1
AdmiralBet ABA Liga
3 768x960

FOTO: KK Crvena zvezda

PAPRENO: Zvezda dolazi u Dubai, evo koliko novca je potrebno za karte!

Objavljeno: 11.09.24 u 17:37

Najskuplja ide i do 330 evra!

Samo nekoliko dana nas deli od početka nove sezone ABA lige, u kojoj će prvi put nastupiti i ekipa Dubaija. Žreb je odlučio da svoj debitantski meč odigraju protiv Crvene zvezde na domaćem terenu, a cene ulaznica za ovaj susret već su izazvale veliku pažnju.

Tim iz Dubaija ušao je u ABA ligu s ciljem da otvori nova tržišta za košarku, pa su se ambicije vezane za njihov ulazak u regionalno takmičenje, ali i Evroligu, odmah povezale sa značajnim finansijskim doprinosom koji bi ovaj klub mogao doneti evropskim ekipama.

Međutim, jedan od izazova jeste organizacija gostujućih utakmica za timove iz ABA lige, jer će troškove putovanja i boravka snositi Dubai. Uz to, već su objavljene i cene karata za njihov prvi meč protiv Crvene zvezde, koji će se održati u prestižnoj Koka Kola Areni.

Utakmica je zakazana za nedelju, 22. septembar, i očekuje se pravi spektakl, za koji Dubai planira da naplati značajnu sumu. Cena ulaznica kreće se od 18 evra za najjeftinije, dok najskuplje dostižu čak 330 evra. Takođe, tim je uoči ovog meča pojačao svoje redove dovođenjem Davisa Bertansa, bivšeg NBA igrača, što će dodatno privući pažnju i privući navijače.

6
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter