1
Fudbal
Trening Fudbalske reprezentacije Srbije

FOTO: STARSPORT

ODJEKUJU REČI POZNATOG ANALITIČARA: „Tadić nije trebao da odlazi, ne smemo otpisati Vlahovića, Mitra i Sergeja!“ (VIDEO)

Objavljeno: 11.09.24 u 09:50

„Svi ovi igrači su nam potrebni, jer nemamo mnogo boljih“

Miroslav Vjetrović, bivši fudbaler i sada poznati fudbalski analitičar, izrazio je mišljenje da Srbija ne bi trebalo da se lako odriče igrača kalibra Dušana Tadića, Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinkovića-Savića.

U razgovoru za K1, Vjetrović je naglasio da je Dušan Tadić, kao jedan od najiskusnijih i najvažnijih igrača reprezentacije, trebalo da ostane u nacionalnom timu.

– Mislim da Tadić nije trebalo da odlazi. Svi ovi igrači su nam potrebni, jer nemamo mnogo boljih. Kosta Nedeljković je pokazao izvanredne sposobnosti; ako nastavi ovako, on će biti budućnost našeg fudbala – kaže Vjetrović i dodaje.

– Svetsko i evropsko prvenstvo su se završili, a nismo imali svađe među igračima, što je ranije bilo uobičajeno kod nas. To je sjajno i veoma mi se dopada. Atmosfera je sačuvana, što je odlično. Bilo je nesuglasica sa selektorom, a Tadićeva izjava da je najbolji nije bila dobra za kolektiv. Međutim, reagovali su dobro na tu izjavu, a Dušan je potom objasnio da je bila pogrešno protumačena.

Osvrnuo se i na brojne negativne komentare i pozive upućene selektoru da više ne zove Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinković-Savića, nakon što su pred poslednje okupljanje javili da su povređeni.

– Vlahović, Sergej i Mitrović su zaslužili da igraju u reprezentaciji i ne smemo ih otpisivati tako lako. Mitrović je mnogo doprineo reprezentaciji svojim golovima, dok Sergej ima specifičan stil igre, ali je i on pružio mnogo dobrih partija. Nemamo dovoljno kvalitetnih igrača da bismo se odrekli takvih igrača – rekao je Vjetrović.

6
1
1 Komentara
  1. savatije fudbal je stvar prirodnog dara kao u ssvakom poslu.dakle treba imati fud.gen.mi to imamo u repr.sergej je to,zivkovic je to,njima treba dati punu slobodu u igri.ne drzati ziv.po desnoj strani. jer tu najmanje koristi on treba da igra ulugu grizmana u timu ima brze i pravovremene upucene lopte,kao i sergej.taj gen imaju i spicevi vlah.i mitar.i tadic u veznom redu takpdje.desnog i lijevog napadaca lazovic. ili radonjic a lijevo kostic ili samardjic.pozadi jedan ili dva stopera zavisi.obavezno desnog i lijevog beka u savremenom fudbalu bitni igraci koji pokrivaju i jednu i drugu stranu.najveca slabost su nam zadnji lij.i dess.sporo iznose lopte i predaju i to treba rijesiti.zato smo svjetski prvaci u vracanju lopte unazad.primer hrvatska da nemaju luku modrica bili bi prosjek.dakle jedna igracina ostalo je lako poslozit.dakle nikoga se ni za zivu glavu ne odricati oni su svoj patriotizam bezbr.puta ppkazali i fud znanje i treba im biti beskrajno zahvalan.naprijed srbijo samo ce biti bolie.hvala

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter