0
ATP

FOTO: Twitter/@Wimbledon

NISU SE VOLELI, A ONDA JE KORONA PROMENILA SVE: Nikada nisam ni pomislio da ću biti dobar prijatelj sa Novakom!

Objavljeno: 11.09.24 u 08:33

„Razmenjujemo poruke, šaljemo smešne meme i sve te stvari“

Novak Đoković i Nik Kirjos danas imaju sjajan odnos, ali nekada je situacija bila potpuno drugačija. Godinama je Kirjos kritikovao Novaka u javnosti, koristeći svaku priliku za napade.

Međutim, sve se promenilo 2022. godine kada je Novaku zabranjen ulazak u Australiju i učešće na Australijan openu tokom pandemije Korona virusa. Kirjos je tada bio jedan od najglasnijih podržavalaca Đokovića, što je dovelo do promene u njihovom odnosu.

U podkastu „Tennis Insider Club,“ Kirjos je priznao da nikada nije očekivao da će postati blizak sa Novakom.

Da, to je ludo. Nikada nisam pomislio da ću biti zaista dobar prijatelj sa Novakom Đokovićem, i to nije samo na terenu. Razmenjujemo poruke, šaljemo smešne meme i sve te stvari na Instagramu – rekao je Kirjos za „Tennis Insider Club“ podkast.

Osvrnuo se i na finale Vimbldonja koje je igrao protiv Đokovića.

Činjenica da sam igrao finale Grend Slama sa Novakom na Vimbldonu je ludo, jer smo mi toliko različiti, a sada smo kao prijatelji i to je neverovatno. Imam priliku da se udaram s njim i da mu pomognem, to je prilično“kul“.

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter