0
Košarka

Mihailo Pavicevic Crvena Zvezda - Mornar, ABA liga Beograd, Srbija, 10.12.2022. Decembar 10. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

MORNAR JEDVA SKUPIO TIM, SADA TRAŽE POMOĆ: “ Za potrebe smeštaja novih igrača, Mornar ima potrebu iznajmljivanja stanova“ (FOTO)

Objavljeno: 11.09.24 u 19:40

Verovatno, do sada neviđena situacija!

Košarkaški klub Mornar iz Bara uspešno je osigurao svoje mesto u ABA ligi za nadolazeću sezonu, iako su se pojavile sumnje u vezi s njihovim učešćem. Klub je uspeo da obezbedi finansijska sredstva i sastavi tim, ali sada se suočava s novim izazovom – pronalaženjem adekvatnog smeštaja za svoje igrače.

Na zvaničnom Instagram profilu kluba, objavljen je apel za pomoć lokalnoj zajednici. Mornar je u potrazi za stanovima za nove članove ekipe koji su se pridružili klubu ovog leta.

Potrebni su nam stanovi za naše nove igrače. Tražimo osam jednosobnih stanova i jedan dvosobni. Svi koji su zainteresovani za iznajmljivanje mogu nas kontaktirati putem broja telefona koji je naveden u objavi – stoji u apelu kluba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KK MORNAR Barsko zlato (@kkmornarbar)

0
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter